Drumband De drumband van Excelsior staat onder leiding van Danny Kennis en repeteert op woensdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur. Lijkt het u of één van uw familieleden leuk om deel uit te maken van deze drumband, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of kom op woensdagavond tussen 19:30 en 21:30 kijken bij onze repetitie in “De Oude Bioscoop” te Harskamp. Binnenkort kunt u op dit gedeelte van de website overigens meer informatie vinden over de geschiedenis van de drumband en over de huidige opzet. Aangezien een hoop van deze informatie echter verloren is gegaan zijn wij momenteel nog bezig met het in kaart brengen van de geschiedenis en wij hopen deze zo snel mogelijk voor u beschikbaar te hebben. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Repetitiedag 24 Maart 2018 De Oude Bioscoop * Bevrijdingsoptocht 2018 14 April 2018 De Spil
Nieuws Lees meer
Repetitiedag 24 Maart 2018 Zoals u misschien weet staat voor zaterdag 26 mei 2018 het jaarlijkse voorjaarsconcert van Excelsior gepland en ondanks dat dit nog even duurt zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Sinterklaas 2017