Leerlingenorkest Mede door het groeiende aantal jeugdleden is een aantal jaren geleden het leerlingenorkest van Excelsior opgericht dat onder leiding staat van Roger Ritzen. Al geruime tijd krijgen onze jeugdleden individueel les van professionele leerkrachten maar het samenspel is natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van het muziek maken bij een muziekvereniging. Om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang naar het orkest is daarom het leerlingenorkest opgericht om zo op een gezellige en speelse manier samen muziek te leren maken en daarnaast natuurlijk ook op te kunnen treden, zoals tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Eerste Repetitie 2018 9 Januari 2018 De Oude Bioscoop * Voorjaarsconcert 2018 21 April 2018 De Oude Bioscoop
Nieuws Lees meer Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Marsconcert 2017