Leerlingenorkest Mede door het groeiende aantal jeugdleden is een aantal jaren geleden het leerlingenorkest van Excelsior opgericht dat onder leiding staat van Roger Ritzen. Al geruime tijd krijgen onze jeugdleden individueel les van professionele leerkrachten maar het samenspel is natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van het muziek maken bij een muziekvereniging. Om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang naar het orkest is daarom het leerlingenorkest opgericht om zo op een gezellige en speelse manier samen muziek te leren maken en daarnaast natuurlijk ook op te kunnen treden, zoals tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Repetitiedag 24 Maart 2018 De Oude Bioscoop * Bevrijdingsoptocht 2018 14 April 2018 De Spil
Nieuws Lees meer
Repetitiedag 24 Maart 2018 Zoals u misschien weet staat voor zaterdag 26 mei 2018 het jaarlijkse voorjaarsconcert van Excelsior gepland en ondanks dat dit nog even duurt zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Sinterklaas 2017