Leerlingenorkest Mede door het groeiende aantal jeugdleden is een aantal jaren geleden het leerlingenorkest van Excelsior opgericht dat onder leiding staat van Roger Ritzen. Al geruime tijd krijgen onze jeugdleden individueel les van professionele leerkrachten maar het samenspel is natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van het muziek maken bij een muziekvereniging. Om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang naar het orkest is daarom het leerlingenorkest opgericht om zo op een gezellige en speelse manier samen muziek te leren maken en daarnaast natuurlijk ook op te kunnen treden, zoals tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Marsconcert 2018 6 Oktober 2018 De Bioscoop * Lampionnenoptocht 2018 27 Oktober 2018 De Bioscoop
Nieuws Lees meer
Marsconcert 2018 Traditiegetrouw zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een marsconcert organiseren dat plaats zal vinden op zaterdag 6 oktober 2018. Net als voorgaande jaren zal het programma weer volledig….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Voorjaarsconcert 2018