Lid Worden Het is wetenschappelijk bewezen dat het bespelen van een muziekinstrument een zeer positieve werking heeft op het menselijk lichaam maar muziek maken binnen een muziekvereniging heeft daarbij echter nog een belangrijk voordeel. Het gezamenlijk instuderen van een muziekstuk of toe werken naar een concert brengt namelijk veel gezelligheid met zich mee en daaarnaast levert een lidmaatschap van een muziekvereniging veel nieuwe sociale contacten op.  Vaak gedeelde gedachten over het bespelen van een muziekinstrument zijn echter dat de kosten hiervan heel hoog zijn, dit alleen voor bepaalde personen is weggelegd of dat iemand te oud is om dit te leren. Niets is echter minder waar want voor maar € 13,- per maand kan iedereen bij Excelsior een muziekinstrument naar keuze leren bespelen.  Ieder nieuw lid dat zich aanmeldt zal eerst in overleg met de docent een keuze maken uit één van de volgende instrumenten: •	Bugel •	Trompet •	Bariton •	Bas •	Trombone •	Saxofoon •	Hoorn •	Slagwerk (o.a. Snare Drum, Drums, Pauken, Mallet of een combinatie hiervan) Nadat het instrument is gekozen wordt er op basis van leeftijd, ervaring en een aantal andere factoren een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld waarbij de wensen van het lid natuurlijk voorop staan. Door middel van dit ontwikkelingsplan wordt er op basis van erkende lesmethodes voor gezorgd dat het desbetreffende lid niet alleen zo snel mogelijk, maar ook met een vertrouwd gevoel deel kan nemen aan de verschillende concerten en optredens.  Ondanks dat het spreekwoord “jong geleerd, oud gedaan” ook op het bespelen van een muziekinstrument van toepassing is, is het ook op latere leeftijd nog heel goed mogelijk om dit te leren. Leden van alle leeftijden zijn dan ook van harte welkom bij onze vereniging! Indien u lid wilt worden of indien er vragen zijn dan kunt u een mail sturen naar excelsiorharskamp@gmail.com of contact opnemen via 06-53517493 en wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Sinterklaasintocht 2018 17 november 2018 De Bioscoop * Bingo 23 november 2018 De Bioscoop
Nieuws Lees meer
Marsconcert 2018 Traditiegetrouw zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een marsconcert organiseren dat plaats zal vinden op zaterdag 6 oktober 2018. Net als voorgaande jaren zal het programma weer volledig….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Voorjaarsconcert 2018