Marsconcert Excelsior Harskamp!            Traditiegetrouw zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een marsconcert organiseren dat plaats zal vinden op zaterdag 6 oktober 2018. Net als voorgaande jaren zal het programma van dit concert weer volledig bestaan uit marsen waaronder de marsen Arsenal, Washington Post en Servus die veel muziekliefhebbers bekend in de oren zullen klinken.  Ook dit jaar zal het concert plaats vinden in ons clubgebouw De Bioscoop, Otterloseweg 10 te Harskamp. De zaal is geopend vanaf 19:00 uur en het concert zal starten om 19:30 uur. Na afloop van het concert is er natuurlijk weer de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek. Wij hopen u allen van harte te mogen verwelkomen. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Sinterklaasintocht 2018 17 november 2018 De Bioscoop * Bingo 23 november 2018 De Bioscoop
Nieuws Lees meer
Marsconcert 2018 Traditiegetrouw zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een marsconcert organiseren dat plaats zal vinden op zaterdag 6 oktober 2018. Net als voorgaande jaren zal het programma weer volledig….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Voorjaarsconcert 2018