Vakantie! Inmiddels is het muzikale jaar 2017-2018 ten einde gekomen en daarmee is het ook tijd voor een hoognodige vakantie. Het is namelijk een turbulent jaar geweest binnen de vereniging met onder andere een nieuwe dirigent en verschillende nieuwe optredens waaronder een optreden tijdens het Erfgoedfestival dat in Harskamp gehouden werd. Daarnaast is ons jaarlijkse voorjaarsconcert voor het eerst sinds meer dan 20 jaar niet in De Spil maar in De Bioscoop gehouden en ook dit bracht de nodige voorbereiding met zich mee met als belangrijkste punt de bouw van een nieuw, demontabel podium. Gelukkig hebben de bovenstaande veranderingen zeer goed uitgepakt voor onze vereniging maar aangezien deze de nodige tijd en moeite hebben gekost is het voor onze leden nu tijd voor een welverdiende rustperiode.  Ondanks dat het momenteel vakantie is worden de voorbereidingen voor het muzikale jaar 2018-2019 echter alweer getroffen. Naast de bekende optredens, waaronder de Lampionnenoptocht en het Marsconcert, zal Excelsior op donderdag 8 augustus 2018 namelijk deelnemen aan Zomer in Harskamp en nemen wij op zaterdag 8 december 2018 deel aan het KNMO Concertconcours te Enschede waar wij onder leiding van onze nieuwe dirigent Roger Ritzen een mooi resultaat proberen te behalen. Ook zullen er in het nieuwe jaar verschillende activiteiten georganiseerd worden waaronder bingoavonden, workshops en A.M.V.-lessen voor de jeugd van Harskamp en deze zullen wij via Facebook, onze website en de lokale media bij u bekend maken. Lid Worden? Lees meer
Wil je graag een instrument leren bespelen en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Lees dan snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Nieuwsbrief  Binnenkort kunt u zich via dit gedeelte van de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Excelsior zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de aankomende optredens en activiteiten.
Sponsoren Lees meer Agenda
Sinterklaasintocht 2018 17 november 2018 De Bioscoop * Bingo 23 november 2018 De Bioscoop
Nieuws Lees meer
Marsconcert 2018 Traditiegetrouw zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een marsconcert organiseren dat plaats zal vinden op zaterdag 6 oktober 2018. Net als voorgaande jaren zal het programma weer volledig….
Gallerij Lees meer  Marsconcert 2017 Galerij Lees meer
Voorjaarsconcert 2018